Laitilan Jyske

Yleisurheilujaosto

Seuraennätykset

Takaisin etusivulle

Laitilan Jyskeen yleisurheilujaosto ylläpitää luetteloa miesten ja naisten sekä 9—15-vuotiaiden poikien ja tyttöjen seuraennätyksistä. Aikuisten sarjoissa seuraennätykset huomioidaan pääasiassa arvokisojen ohjelmassa olevista henkilökohtaisista lajeista. Lasten sarjoissa seuraennätyskelpoisia lajeja ovat P/T15—9 -sarjojen viralliset lajit.

Aikuiset

Pojat

Tytöt

TOP 10 -listat

Seuraennätysten lisäksi jokaisessa lajissa ylläpidetään luetteloa kymmenestä kaikkien aikojen parhaasta tuloksesta. Lajien TOP 10 -listoihin pääset klikkaamalla lajia vastaavaa riviä seuraennätystaulukoissa.

Aikuisten lajeissa TOP 10 -listat on tarkistettu ajan tasalle seuran toimesta. Sen sijaan poikien ja tyttöjen lajeissa listoista puuttuu huomattavan paljon tuloksia. Näitä puuttuvia tuloksia ei täydennetä aktiivisesti seuran toimesta. Puuttuvia tuloksia voi kuitenkin ilmoittaa noudattamalla alla olevia ohjeita, jolloin kyseiset tulokset lisätään tarkistuksen jälkeen listoille.

Uusi ennätys

Voit ilmoittaa uuden seuraennätyksen tai TOP 10 -tuloksen täyttämällä ja lähettämällä alla olevan lomakkeen. Kun ennätyksen tiedot on tarkistettu, lisätään se seuraennätysten tai TOP 10 -tulosten luetteloon.