Venla Laiho

Profiilikuva

Venla Laiho

Kilpakävely

Olen Venla Laiho, kestävyysurheilija, fysioterapeutti ja yliopisto-opiskelija. Kesä 2022 oli urani tähän astisista paras. Paransin ennätyksiäni kaikilla kilpailumatkoilla, edustin Suomea Munchenin EM-kilpailuissa ja Suomi-Ruotsi maaottelussa ja saavutin mitalin sekä Kalevankisoissa, SM-maantiellä, että SM-viesteissä.

Olen kotoisin Laitilasta ja edustan Laitilan Jyskettä. Asun Turussa, jossa minulla on valmentaja ja treeniryhmä. Arkeni ryhmittyy harjoittelun sekä luokan- liikunnan- ja terveystiedon opettajan opinnoilla. Olen aina harjoitellut paljon myös Laitilassa, sillä Laitilassa on loistavat olosuhteet ja motivoiva ympäristö treenata.

Minulla on nyt yksi valmennettava, mutta tulevaisuudessa haluaisin olla enemmän mukana seuratyössä, ohjata ja valmentaa ja olla mahdollistamassa lapsille ja nuorille mahtavia kokemuksia kilpaurheilun parissa.

Nautin harjoittelusta ja minulle on aina sanottu, että jos jaksaa vaan jatkaa ja harjoitella, voi joskus myös pärjätä. Uskon tähän ja kannustan kaikkia samaan!

Minulta saa takuuvarmasti lenkkiseuraa lajista ja vuodenajasta riippumatta! Nähdään treeneissä!